Gastric Band (Inel Gastric)

Programeaza o consultatie si vom alege impreuna care este cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti ajunge la greutatea dorita
Dr. Mihai Ionescu

Despre obezitate

OBEZITATE – o boala cronica, greu de tratat cu dieta si exercitiu fizic. De fapt ultimii 30 ani arata ca aceste metode nechirurgicale au esuat. Astfel la acest moment in lume obezitatea este larg raspandita cu efecte sociale importante. Chirurgia obezitatii (bariatrica) este la ora actuala singura metoda de a trata obezitatea. Ea consta in interventii pe stomac si/sau intestinal subtire care ajuta pacientii cu obezitate extrema sa piarda in greutate. Aceste operatii sunt o opțiune pentru cei care nu pot pierde in greutate prin alte mijloace sau care sufera de grave probleme de sănătate legate de obezitate.


Exista mai multe tipuri de interventii si operatii pentru obezitate. Cel mai adesea acestea limiteaza cantitatea de alimente ce pot fi consumate. Altele modifica, de asemenea, modul în care se digera alimentele, alterand absorbtia de calorii si substante nutritive. Studii recente sugereaza ca chirurgia chirurgia obezitatii poate reduce ratele de deces pentru pacientii cu obezitate severa. Cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientii recurg la chirurgia obezitatii cat mai devreme, la greutati inca abordabile si ce nu au dus la afectiuni grave legate de obezitate.

Echipa noastra a dezvoltat in ultimii 5 ani un interes special in chirurgia obezitatii, formand un colectiv tanar, ambitios si dornic sa arate ca in Romania se poate face chirurgie moderna, performanta si eficienta. Ne bazam pe comunicarea directa si sustinuta cu pacientii nostri, o abordare mai putin comerciala dar mai umana. Practicam chirurgia obezitatii atat in spitalul de stat Sf. Ioan cat si in cel privat Spitalul Medicover, ambele in Bucuresti. In ambele locatii avem cele mai mici preturi din tara si facilitam si contactarea de credite special destinate pacientilor, cu dobanzi preferentiale.EXCESUL DE KG

INTERVENTIA RECOMANDATA

15-20 KG

BALON GASTRIC

15-20 kg + diabet zaharat

INEL GASTRIC

20-30 kg

INEL GASTRIC

20-30 kg + diabet zaharat

MICSORAREA STOMACULUI

20-30 kg + imposibilitatea de a veni la reglarea inelului

MICSORAREA STOMACULUI

20-30 kg + imposibilitatea de evita dulciurile, sucurile dulci si gustarile dintre mese

MICSORAREA STOMACULUI

       Exces ponderal mai mare de  30 kg

MICSORAREA STOMACULUI


Inel Gastric (Gastric Band)“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”


Detalii


Micsorarea Stomacului (Gastric Sleeve)


“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”


Detalii


Gastric Bypass“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.”


DetaliiDisclaimer


Rezultatele pierderii în greutate pot varia în mod individual pe baza unor variabile ce tin de varsta, sex, obiceiuri de viata si alimentare, nivelul de exercitiu fizic zilnic.
Abonare newsletter


Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi toate noutatile si reducerile oferite de catre echipa Interventii-Obezitate.ro.Copyright by Interventii Obezitate 2019. Toate drepturile rezervate.