Chirurgia obezitatii

Programeaza o consultatie la numarul de telefon 0799 112 578 si vom alege impreuna care este cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti ajunge la greutatea dorita.
Dr. Mihai Ionescu

Despre obezitate

OBEZITATE – o boala cronica, greu de tratat cu dieta si exercitiu fizic. De fapt ultimii 30 ani arata ca aceste metode nechirurgicale au esuat. Astfel la acest moment in lume obezitatea este larg raspandita cu efecte sociale importante. Chirurgia obezitatii (bariatrica) este la ora actuala singura metoda de a trata obezitatea. Ea consta in interventii pe stomac si/sau intestinal subtire care ajuta pacientii cu obezitate extrema sa piarda in greutate. Aceste operatii sunt o opțiune pentru cei care nu pot pierde in greutate prin alte mijloace sau care sufera de grave probleme de sănătate legate de obezitate.


Ai o urgenta?

Programeaza-te!


Exista mai multe tipuri de interventii si operatii pentru obezitate. Cel mai adesea acestea limiteaza cantitatea de alimente ce pot fi consumate. Altele modifica, de asemenea, modul în care se digera alimentele, alterand absorbtia de calorii si substante nutritive. Studii recente sugereaza ca chirurgia chirurgia obezitatii poate reduce ratele de deces pentru pacientii cu obezitate severa. Cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientii recurg la chirurgia obezitatii cat mai devreme, la greutati inca abordabile si ce nu au dus la afectiuni grave legate de obezitate.

Echipa noastra a dezvoltat in ultimii 5 ani un interes special in chirurgia obezitatii, formand un colectiv tanar, ambitios si dornic sa arate ca in Romania se poate face chirurgie moderna, performanta si eficienta. Ne bazam pe comunicarea directa si sustinuta cu pacientii nostri, o abordare mai putin comerciala dar mai umana. Practicam chirurgia obezitatii atat in spitalul de stat Sf. Ioan cat si in cel privat Spitalul Medicover, ambele in Bucuresti. In ambele locatii avem cele mai mici preturi din tara si facilitam si contactarea de credite special destinate pacientilor, cu dobanzi preferentiale.EXCESUL DE KG

INTERVENTIA RECOMANDATA

15-20 KG

BALON INTRAGASTRIC

15-20 kg + diabet zaharat

INEL GASTRIC

20-30 kg

INEL GASTRIC

20-30 kg + diabet zaharat

MICSORAREA STOMACULUI

/ BYPASS GASTRIC

20-30 kg + imposibilitatea de a veni la reglarea inelului

MICSORAREA STOMACULUI

20-30 kg + imposibilitatea de evita dulciurile, sucurile dulci si gustarile dintre mese

MICSORAREA STOMACULUI

/ BYPASS GASTRIC

       Exces ponderal mai mare de  30 kg

MICSORAREA STOMACULUI

/ BYPASS GASTRIC

Pasii ce trebuie urmati in vederea interventiilor chirurgicale

  1.  Consultul

Consultatia la medicul chirurg.  Aceastea se fac  la Spitalul Medicover luni 17-20, Clinica Academica – Medicover marti 17-20 si in Clinica Medicover Victoriei miercuri – orele 15-18

Consultatiile se programeaza la tel. 0799 112 578.

  1. Programarea si pregatirea interventiei

Daca in urma acestei discutii se decide interventia chirurgicala, veti primi un regim ce trebuie tinut 14-21 zile inainte de operatie. Acesta este un regim hiperproteic menit sa pregateasca ficatul pentru operatie, eliminand grasimile si scazandu-i dimensiunile.

Pregatirea propriu-zisa consta in analize si investigatii specifice. Ele  dureaza 1 zi si se desfasoara anterior operatiei cu 1-2 saptamani. In ziua investigatiilor veti face si consultul cu medicul anestezist. Daca in urma acestei etape rezultatele investigatiilor nu contraindica operatia si medicul anestezist concluzioneaza ca pacientul este pregatit, urmeaza desigur, interventie chirurgicala.

  1. Preziua operatiei

Regimul hiperproteic se va intrerupe in preziua operatiei. In acea zi este recomandat sa consumati doar LICHIDE. Tot in aceasta zi, in intervalul 18-20 va trebui sa faceti injectia anticoagulanta indicata la consultul anestezic. Aceasta se poate face acasa sau la spital. Este o injectie subcutanata ce se poate face in urmar sau in abdomen iar anticoagulantul il veti primi de la spital.

  1. Ziua operatiei

In dimineata operatiei NU veti manca sau bea NIMIC, nici macar cafeaua de dimineata. Daca operatia are loc dupa-amiaza, veti beneficia de perfuzii de hidratare. Este foarte important ca stomacul sa fie ABSOLUT GOL  la operatie.Balon Intragastric„Balonul intragastric (BIG) reprezinta o optiune de tratament miniminvaziv, endoscopic al obezitatii.”


Detalii


Inel Gastric„Inelul gastric este un dispozitiv din silicon, gonflabil care este plasat în jurul partii superioare a stomacului, printr-o interventie laparoscopica.”


Detalii


Micsorare Stomac„Micsorare stomacului este o procedura care induce pierderea de greutate prin limitarea consumului de alimente.”


Detalii


Bypass Gastric„OAGB, cunoscută și sub numele de “mini-gastric by-pass“ este o procedură minim invazivă efectuată cu tehnici laparoscopice.”


DetaliiDisclaimer


Rezultatele pierderii în greutate pot varia în mod individual pe baza unor variabile ce tin de varsta, sex, obiceiuri de viata si alimentare, nivelul de exercitiu fizic zilnic.
Date contact

Adresa
Spitalul Medicover – Str. Pechea nr. 8, Sector 1, Bucuresti

Programari & Consultatii
0799 112 578

E-mail: dr.mihaiionescu@gmail.com


Abonare newsletter


Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi toate noutatile si reducerile oferite de catre echipa Interventii-Obezitate.ro.Copyright by Interventii Obezitate 2019. Toate drepturile rezervate.

Call Now Button
Skype us: