Despre noi

Programeaza o consultatie la numarul de telefon 0799 112 578 si vom alege impreuna care este cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti ajunge la greutatea dorita.

Echipa profesionista
servicii impecabile

Echipa noastra a dezvoltat in ultimii 5 ani un interes special in chirurgia obezitatii, formand un colectiv tanar, ambitios si dornic sa arate ca in Romania se poate face chirurgie moderna, performanta si eficienta. Ne bazam pe comunicarea directa si sustinuta cu pacientii nostri, o abordare mai putin comerciala dar mai umana. Practicam chirurgia obezitatii atat in spitalul de stat Sf. Ioan cat si in cel privat – Spitalul Medicover, ambele in Bucuresti. In ambele locatii avem cele mai mici preturi din tara si facilitam si contactarea de credite special destinate pacientilor, cu dobanzi preferentiale.


Ai o urgenta? Programeaza-te!
Chirurgia Obezitatii

Dr. Mihai Ionescu


Vezi CV


Chirurgia Obezitatii

Dr. Razvan Iosifescu


Vezi CV


Anestezie si Terapie Intensiva

Dr. Radu Dumitrescu


Vezi CV


Manager Relatii Pacienti

Cristina Pana


Vezi CV


Chirurgia Obezitatii

Dr. Radu Mirica


Vezi CV


Interventii Endoscopie (Balon Intragastric)

Dr. Alina Iorgulescu


Vezi CVDisclaimer


Rezultatele pierderii în greutate pot varia în mod individual pe baza unor variabile ce tin de varsta, sex, obiceiuri de viata si alimentare, nivelul de exercitiu fizic zilnic.
Date contact

Adresa
Spitalul Medicover – Str. Pechea nr. 8, Sector 1, Bucuresti

Programari & Consultatii
0799 112 578

E-mail: dr.mihaiionescu@gmail.com


Abonare newsletter


Inscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi toate noutatile si reducerile oferite de catre echipa Interventii-Obezitate.ro.Copyright by Interventii Obezitate 2019. Toate drepturile rezervate.

Call Now Button
Skype us: